ο ρόλος μας

και η δύναμη της εικόνας!


“Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις” (Frederick R. Barnard, USA, Δεκ 1921).


Το γνωμικό αυτό έχει απόλυτη εφαρμογή όταν αναφερόμαστε σε φωτογραφίες ξενοδοχείων, εστιατορίων, μπαρ, κλαμπ η εδεσμάτων.


Οι φωτογραφίες οπωσδήποτε μεταφέρουν πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά πληροφορίες από ότι οι λέξεις και ειδικά στην εποχή μας έχουν ακόμη περισσότερη δύναμη.

Έτσι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων φιλοξενίας & εστίασης πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν ότι η φωτογραφία και μόνο μπορεί να κάνει την διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.


Οι εποχικοί ταξιδιώτες, για παράδειγμα, ψάχνουν και συγκρίνουν ξενοδοχεία μέσω του internet πριν κάνουν μια κράτηση και σίγουρα οι φωτογραφίες τους δημιουργούν την πρωταρχική εντύπωση. Οι φωτογραφίες και μόνο είναι ικανές να τους ενθαρρύνουν ή αποθαρρύνουν από το να κάνουν μία κράτηση. Για αυτό οι προβαλλόμενες στο site του ξενοδοχείου φωτογραφίες θα πρέπει να μεταφέρουν την αναμενόμενη από τον επισκέπτη εμπειρία.

Το ίδιο συμβαίνει και με συντομότερου τύπου κρατήσεις, όπως για διασκέδαση ή φαγητό (μπαρ, κλαμπ, εστιατόρια).


Οι φωτογραφίες είναι (ή μπορεί να είναι) απλά ρεαλιστικά απεικονιστικές, αλλά οι πραγματικά καλές και “ζωντανές” φωτογραφίες μπορούν να γίνουν πραγματικά εργαλεία διαφήμισης ικανά να προκαλέσουν επιθυμητά και προκαθορισμένα συναισθήματα σε αυτούς που τις βλέπουν. Τα υποσυνείδητα συναισθήματα θεωρούνται στην διαφήμιση ως ο δεύτερος ισχυρότερος παράγοντας επιρροής (μετά την διά λόγου σύσταση από φίλο ή γνωστό) και έχουν κυρίαρχο ρόλο στην διαδικασία απόφασης των πελατών.

Μελέτες έχουν καταδείξει ότι οι ιστοσελίδες του site μιας επιχείρησης φιλοξενίας ή εστίασης, που περιέχουν φωτογραφίες (photo galleries) δέχονται κατά μέσο όρο το 98% των “κλικ” επισκεπτών που κάνουν κρατήσεις online.


Ειδικοί στο Hospitality Traffic Building πιστεύουν και συνηγορούν στο ότι η σημαντικότερη (ROI) επένδυση που πρέπει να κάνει ο ιδιοκτήτης μιας τέτοιας επιχείρησης είναι σε μια εξειδικευμένη και πραγματικά επαγγελματική φωτογράφιση.


Κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης φιλοξενίας ή εστίασης που ενδιαφέρεται να αναπτύξει περαιτέρω την επιχείρησή του οφείλει να ξεκινήσει πρωτίστως από την φωτογραφία. Επενδύοντας σε μια πραγματικά επαγγελματική φωτογράφιση και επιλέγοντας τις κατάλληλες φωτογραφίες που θα αναδείξουν τις υπηρεσίες και αξίες της επιχείρησης, μπορεί να ανεβάσει την διαφημιστική διαδικτυακή παρουσία της σε άλλα επίπεδα, αυξάνοντας έτσι την ανταποδοτικότητα της επένδυσης του και φυσικά τον συνολικό τζίρο.Προσφέρουμε υπηρεσίες αρχιτεκτονικής διαφημιστικής φωτογραφίας (φωτογράφιση εσωτερικών & εξωτερικών επαγγελματικών και όχι μόνο χώρων) σε:

Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Κλαμπ & Μπαρ, Οικίες και χώρους εργασίας όπως Γραφεία ή Εργοστάσια.


Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σχεδόν αποκλειστικά στον χώρο της αρχιτεκτονικής φωτογραφίας επαγγελματικών χώρων φιλοξενίας και εστίασης,

έχοντας εμπειρία, εξειδικευμένες γνώσεις και τον κατάλληλο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό από την λήψη ως και την επεξεργασία.


Η πολυετής συνεργασία μας με τα 3 μεγαλύτερα παγκοσμίως δίκτυα προώθησης ταξιδιωτικών τουριστικών φωτογραφιών

(SHUTTERSTOCK, FOTOLIA, DREAMSTIME) είναι ενδεικτική και εγγυάται την πραγματική γνώση της προσέλκυσης ταξιδιωτών και τουριστών.


Η imagIN visual promotions μπορεί πραγματικά να αναδείξει την Εικόνα σας και την Επιχείρησή σας!Online Marketing Fundamentals in Tourism

Untitled photo

Digital Marketing Master Business Certificate

Untitled photo

UAS (Drone) Pilot Licence

Untitled photo
Untitled photo

Σας ευχαριστούμε πολύ για την

επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας.


Νίκος Ψυχογυιός


Powered by SmugMug Owner Log In